Rubriken är fin

Idag är det tisdag. Jag har varit lite dålig att uppdatera här på sistone, men skyller det på att jag tack och lov haft annat för mig ;) Imorgon går Tema KTS av stapeln, så allt vi har jobbat för nu sedan oktober ska klaffa och förhoppningsvis bli någonting bra för alla deltagare.

I kväll ska jag ut och springa med miss Arhall. Springa med stavar. Backintervaller-ish. Kommer bli asnajs. Kommer vara asdöd imorn. Men det är det värt!

Nej, nu ska jag samla ihop mig och bege mig mot skolan, det är ju ändå det jag är här för, har jag kommit på.

Nå, om listan då

Sanna om Till sängs:
Den där listan du hade gick inte så bra eller?

Jodå, inte oroa sig. Men jag har lite annat för mig också för att hinna ta ett ämne varje dag. Vill ju göra ämnena rättvisa och inte bara skriva nåt tjoffs!

Är det tillräckligt tydligt? ;)

Till sängs

Jag ligger i sängen! Klockan är i skrivande stund fem i halv ett och jag har legat i sängen en halvtimme = jag lade mig i sängen före klockan 12! Förstå vilket framsteg!

Jag är hyfsat stolt måste sägas. :)

God natt nu!

Las Palmas av Johannes Nyholm

Här är en trailer som har uppmärksammats mycket de senaste dagarna. Det är en film av Johannes Nyholm som nu i helgen visas på en utställning i Stockholm. Den är väldigt talande och uttrycker säkert hur skandinaver beter sig på charterresor. Filmen är både rolig och tragisk. Varsågod att se den och tycka själv!


Dagens i-landsproblem

Det snöar igen!  Det är inte dagens i-landsproblem men jag måste kommentera det! Det är bra att världen börjar inse att det ska vara vinter i februari, men jag hade ju precis lyckats vänja mig vid tanken på att jag nog inte skulle få se så mycket mer vinter på ett tag - och då kommer snön tillbaka. Nå, nog är det typiskt allt!

Till problemet då! Att ha en ny mobil (eller annan mobil, som i mitt fall) och inte riktigt ha lärt sig alarmfunktionen och snoozen och hur man reagerar till alarmet, dvs om man vaknar lätt eller behöver flera alarm... Det är jobbigt! Jag lyckades försova mig i dag igen. Som tur är känner jag mig lite ambitiös nu ändå så ska ta och plugga in det jag missar på en gång. Duktigt!

Resfeber - going down under ?

För första gången i mitt liv känner jag nu att jag vill åka till Australien. Believe me, har inte känt så här förut, har aldrig riktigt velat åka till Australien - aldrig tänkt att jag inte velat dit heller för den delen - men nu så vill jag dit! Kanske är det för att det är så väldigt många som åker dit nu och man får ta del av bilder på hur det ser ut där nere, och det verkar väldigt vackert.

Kruxet nu är att planera in och hinna med allt man vill. Saker och ting tar för mycket tid, helt klart! I sommar, i juni, gäller kanske Sweden Rock, fjällvandring med mor och seglingsläger. Sedan skulle jag gärna vilja iväg och jobba i Spanien en sväng, och det vore isf lite mer än en månad. Men samtidigt vore det kul att åka tillbaka till Frankrike och den keltiska festivalen i början på augusti. Sedan vill jag gärna vara med som fadder under nollningen, vilket är de två sista veckorna i augusti. Så det lämnar juli till jobb/resa. Ångest. Litegrann.

Nå, vi får se hur det blir med allt.


Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

... är mat!

Så nu beger jag mig till köket och lassar på lite ris och indonesisk kyckliggratäng som jag var så duktig och lagade i tisdags. Gottgottigottgott!


LHC-TIK 1-2

Igår firades alla hjärtans dag på ett alldeles förträffligt sätt! Jag, Sanna och André begav oss till Linköping för att möte upp med vår vän Thorsén. Det var en fruktansvärt kylig måndag - eftersom det är så mycket fuktigare här på dessa sydligare breddgrader så biter kylan in i märgen på en, det går knappt att skydda sig med kläder!

I alla fall. Vi tog oss in till stan och mumsade i oss Subway-mackor! Sedan hade vi en sån otrolig tajming att precis när vi gick ut därifrån för att börja gå till Cloetta Center så såg vi Hockeybussen närma sig, vilken vi självklart hoppade på och beblandade oss med LHC-fans. Väl i centret kunde vi räkna antalet Timråiter på fingrarna, men nog märktes vi ändå!

Matchen vann Timrå med 2-1. Lander gjorde första målet, och sedan hann vi trycka dit ett till innan Linköping tyvärr reducerade. På bussen på väg tillbaka var det tyvärr ganska få personer som gladde sig med oss ... Men kul kväll!


Snön faller. Här är vi på väg tillbaka. Eller ja, det var innan vi såg att pendeln var inställd och att det skulle gå en ersättningsbuss från andra sidan hela busstationsområdet. Awesome. Det blev nästa timmes pendel hem.


Besatt ?

Det finns visst en sida på facebook (genom i.like-it.se) som heter "Skitdag, skitdag, skitdag, skitdag, fredag, lördag, söndag, skitdag..."

När jag läste det blev det "Skidtag, skidtag, skidtag, skidtag, fredag, lördag, söndag, skidtag..."

It didn't quite make sense.

Another night at Trappan

Resumé: Igår var det den traditionella Fredagsbastun, hur skönt som helst! Efter en stund hos Bärs drog vi vidare till Trappan och spelade Uno. Oh, and did I mention I kicked Fredrik's butt i sten, sax och påse!? Sedan vandrade vi vidare till Vattentornet där det blev djupa relationssamtal med herr Huss och vänner. Vandrade hem strax efter stängningsdags, la mig på den nyinköpta soffan och somnade. Vaknade åtta i morse och satte mig i köket och uppdaterade LinTeks hemsida och skrev Serveras jobbannons till Tema KTS-broschyren samtidigt som jag smuttade på en egengjord Choco Coffee. Skön morgon!

Idag taggar vi för att servera och hovmästra på syrresittningen ikväll på Trappan!

... Och för Kärleksfesten som drar igång ganska precis när man jobbat klart. Awesome!

Roar Norrköpings poliser

Är relativt nyhemkommen från en hektiskt men rolig kväll på Trappan - mycket jobb! Stannade halvvägs hem för att stretcha mina vader mot en husvägg - något som väckte en förbipasserande polisbils uppmärksamhet! De stannade, backade tillbaka lite och iakttog mig där jag stretchade. När jag sedan gick förbi vevade de ner bilrutan och frågade hur det stod till med mig. "Haha, jorå, lite träningsvärk i bena bara sen jag har jobbat hela kvällen". De svarade roat "okej", vevade upp rutan och for vidare.

Ryck upp mig, nån!

Det är "snöstorm" ute. Man får ju otroliga humörsvängningar av sånt här! Just när man började komma överens med tanken att det nu skulle bli vår så kommer snön tillbaka - och jag som skickade hem skidorna med mor och far! Det ser faktiskt ut att lägga sig lite också, hehe. Skoj. Så kul att alla sörlänningar stör sig på det.

Idag då, jo, idag har jag föreläsning 1-3 i statistik och sannolikhetslära, sen ska vi sitta med vårt projektarbete i ekonomin. Klockan 5 sedan börjar jag jobba barpass på Trappan. Ikväll har vi sektionspub och Tema KTS där jag är med gör nån liten snitsig presentation och släpper sittningsbiljetter. Slutar 2 och sen är det tänkt att jag ska upp till engelska vid 8 imorn. Tjena hejsan, det kommer ju gå..

Mina mål/drömmar/önskningar

Hej igen. Det drog in lite bloggtorka i och med att jag blev så sjuk, men nu är jag tillbaka! Igår kom mor och far förbi några timmar med mitt piano och lite andra grejer, så nu kan jag spela piano och ha mig bäst jag vill här i lägenheten - det är ett elektriskt piano så det går att stoppa in hörlurar för att skona omgivningen, don't worry.

Dagarna passerar snabbare än snabbast och snön försvinner i samma takt. För att tillfredsställa mitt åka-skidor-behov och för att få en bra uppladdning till min kommande skidskyttegolftävling* planerar jag nu ett skidläger i vecka 12. Än så länge verkar jag få med mig Torsten och en Erik Magnusson, eventuellt några till. Jag sitter och kollar runt på stugor i Storhogna där jag var med familjen under sportlovet -09, helt underbart! Tänk er en hel vecka med bara träning, skidor, snö och folk som är lika inriktade på det som en själv! :D Så, det kan man väl se som en stark önskan, en dröm och ett kortsiktigt mål. Där fick jag in allt! ;)

Skulle man dock se på ett lite längre perspektiv så har jag väl ändå som mål att återvända till mitt kära Spanien någon dag. Hur ska detta gå nu då, jag som är så galen i att åka skidor? Nå, antingen får jag väl skaffa mig en stuga att semestra till under vinterhalvåret, eller så får jag kanske se mig själv bo på la península (Spanska halvön) där de får lite mer snö än nere på Kanarieöarna. Pyrenéerna vore nog inte helt fel, förutom att de kanske pratar lite för mycket catalán...

Det här var nog egentligen långt ifrån en bråkdel av alla mål, drömmar och önskningar som kommer och går i mitt liv, men jag känner för att gå vidare från den här punkten nu. Eventuellt sätter jag mig kanske ner och skriver en fortsättning en annan gång.


*Skidskyttegolftävling, se det som skidskytte fast med den skillnaden att man istället för att åka runt med en bössa och skjuta ner tavlor så åker man runt med en golfklubba och chippar fem bollar.

Sjuk, sjukare, sjukast

39 graders feber igår, 38 idag. Så här sjuk har jag inte varit på år! Usch och fy.

What the fuck is kundfordringar?

Tisdag, tisdag. I dag är det tisdag. Jag har varit hemma över lunchen och ska strax gå iväg till engelskan (Fallstudier inom flygtrafik och logistik - kurs på engelska). Jag är inte så himla pepp.. Knarkar halstabletter gör jag, lite överdrivet många kanske. Hade tänkt sova över lunchen men det bidde inte så, jag fixade paketet till Bredbandsbolaget istället. Kanske ska passa på att få det inlämnat nu före lektionen... Nä. Hinns inte. Tar det efteråt.

Stoppade nyss i mig den tredje halstabletten sedan jag började med det här inlägget. Nischt gut.

Nåja. Fyi, alla dessa korta inlägg är för att skjuta upp ämnet för dag 4 "Mina mål/drömmar/önskningar" för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva där...

Punkt punkt punkt over and out.

RSS 2.0