Hemma och sjuk

Jag kom hem från Mallorca för en halv vecka sedan, tråkigt att lämna Spanien ännu en gång. Det var trevligt att träffa Malin och alla de andra från Sunprime igen, det var som om ingen tid passerat sedan senast. Vi gjorde en del utflykter: cyklade till Porto Cristo; for på marknad i Manacor; hyrde bil och for runt ön ena dagen, och andra dagen for vi först till marknaden i Inka och fyndade en hel del och sedan till Palma och gick runt i katedralen och sen på shoppinggatorna. Jag for dessutom runt med en av alla dessa turistbåtar och kollade på grottorna kring Porto Cristo.

Nu, min vana trogen, har jag blivit sjuk. Förhoppningsvis bara några dagar till så jag är frisk när mamma och jag åker till Frankrike. För några dagar sedan ringde de från resebyrån och berättade att hotellet vi bokat i Lorient inte längre var tillgängligt då resebyrån inte längre jobbar med den hotellkedjan, eller något i den stilen åtminstone. Det närmaste hotellet de hade tillgängligt ligger 2 mil bort. Mamma och jag gick in på couchsurfing och sökte på Lorient. Vi hittade två lämpliga användare och skickade förfrågan, och några timmar senare hade vi en familj att bo hos! Ska bli hur kul som helst! :)

Jag börjar ladda inför Norrköping nu! Har en lägenhet på 15 kvm, eget badrum, delad kök. Har nära till campus och har ett hotell inte alltför långt bort som jag kan gå till och söka extrajobb på när jag kommit in i livet därnere.

Gatufesten 2010

Lördag, Gatufestens sista dag! Kvällen flöt på bra, Hoffmaestro drog till med en låt på spanska, Escuchalo, som höjde mitt humör för dagen! Jag hann med lite manligt bröst-klämning också, mjukt och bra, Grrr. Närå, höll på att ramla så var lika bra att fatta bra tag! ;D Sen blev det till kårhuset för att i stort sett svepa en vinare, och sen gå tillbaka till stora scenen och Accept! Åtminstone jag, resten drog till McDonalds - synd för dom! Början och mitten på Accept var det väldigt bra drag i, om jag får säga så själv därifrån jag stod. Sedan mot slutet kom inte lika bra låtar stämningsmässigt, men helt klart okej anyhow. Showen tog slut och Gert Fylking tog över med en sms-tävling för Halebop. Vi kan sammanfatta det så här:

Första deltävlingen: Sabbar till det och tittar inte igenom sms:et innan jag skickar, så skriver fel
- Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel

Andra deltävlingen: Vidare som nummer 3.
- Jag håller hårt på mina principer och om dom inte passar er så har jag andra

Finalen: Överlägset först och bäst (jag är inte högmodig......), jag tittar på skärmen och sms:ar medan de andra tittar upp och ner mellan mobilen och skärmen. Kollar dock bara stavningen på orden den här gången, inte att alla ord var med så jag var ett "geniet" ifrån en ny mobil.
- Skillnaden mellan geniet och dumheten är att geniet har sin begränsning

Liten suck, men jag vann ett refillkort och en del pengar att ringa för. Verkar vara billigt att sms:a till utlandet. Jag är nöjd. Jag fick i alla fall gå upp på stora scenen, skaka hand med Gert Fylking och ta emot pris från honom, det har inte alla gjort!


Sedan fördrev vi tid fram till dess att bussen (-arna visade det sig) skulle gå hem. Gick till McDonalds där vi fullbordade dagens tre goda gärningar:

1. Henrik ger en tom ölburk till några som går och samlar in dom
2. Patrik plockar upp en enkrona från backen och lägger i en insamlingsbössa.
3. Jag trycker ketchup i en bägare åt en tjej som inte riktigt kommer åt pga för mycket folk.

På bussen träffade jag Dalle, snackade en del med honom om allt mellan himmel och jord. Sedan klev han av och då hoppade jag bak lite och pratade med Martin och Robin, sedan bara Robin då även Martin klev av. Efter det var det min tur att hoppa av, och nu är jag hemma och nu ska det sovas! Godnatt!

Ingen variation idag, kopierar från Facebook-statusen

Jag är störtnöjd över att det äntligen börjar bli lite mörkare nätter, det är ju stört vad ljust det har varit här i sommar!! Men ja, sen åker jag till Mallorca två veckor från tisdag, sen är det väl för mörkt.. :p Jaja, lägger mig nu jag, upp om fem och en halv timme.. "Skog, sand och vatteeen är det värsta som jag veet" Lira golf golf golf :]

... och två dagar senare...

BOKADE MAMMA OCH JAG VÅR RESA TILL FRANKRIKE :D:D:D

Vamos a Mallorca!!

Jag har för ungefär en halvtimme sedan bokat en två veckors sista minuten till Mallorca den 13:e!! Jag ska äntligen fara ner och hälsa på Malin :D dvs, Malin som jag jobbade med nere på Gran Canaria.

VAMOS!

 


RSS 2.0