Hohoho

Javisst, imorn är det december och idag var det julskyltning! Och nyss tog jag bort en chokladfläck på en vit tröja på två minuter! xD det var lite häftigt ;)

Men julskyltning, ja... Det var regn så det var nog inge vidare att sälja och handla saker där ute på torget och längs Köpmangatan... Tur då att man stod inne på IB och sålde fika i värmen ;) Sen betalade jag min Den hjälpande handen-tröja (smygreklam!) och strax efter bjöds det på fyrverkerier! Minsann...

Äsch, nu ska jag ju sova. Faktiskt. Godnatt nu!

Äsch

Jag har en normalvarm vänsterhand och en väldigt kall och stel högerhand! Det känns jätteskumt! Haha

Nu är det så här va...

http://skylerbartels-drake.blogspot.com/2007/02/episode-17-new-black-socks-or-lost.html... att strumpor är årets julklapp och då är det ju så perfekt att jag råkar sälja fem par strumpor för 100 kronor! Det betyder ju då rent praktiskt att ni allihopa vill ge strumpor i julklapp till alla ni känner och därför köper många par av mig! Kan inte bli enklare än så!

SÅ KOM OCH KÖP!






Ja, julkonserten ja

Förstod att det väckte intresse! Onsdag 10:e december, 18.30, blir det vacker julsång och underbart tjusigt pianospel i Timrå Kyrka. Rekommendationerna är förstås att man ska infinna sig där och ta med alla man känner så att julstämningens gemenskap blir verkligt påtaglig. Skadar inte att komma en stund innan så man får en bra plats, något som kan bli svårt när klockan närmar sig halv för då kommer det vara i det närmaste smockfullt. Väl mött :D

Scheisse, så att säga

Jag har nyss slängt mitt sista par linser. Bra linser i alla fall. Jag har några enstaka kvar sen tidigare fast med fel styrka. Like yay. Gjorde det för att  få arslet ur vagnen och beställa nya, vilket är way overdue. Kan för övrigt nämna att jag är skittrött, har ont i huvet och foten, har börjat bli hes - vilket verkligen inte passar sig då vår julshow närmar sig -, och att jag har matteprov imorn. Matte Deee, kapitel treee. (Märk rimmet). Alla dessa icke underbara saker leder till att bloggandet blir grått, beiget, blått. Finns säkert fler färger att beskriva det med, men det tar vi en annan gång. Inte. Orkar inte. Orkar aldrig. Nu ska jag gå och ladda mentalt inför matteplugg. Ha en trevlig kväll ni andra lyckosamma satar. :)

"Stackars de i Polen" 

Flickan med krämerna

Ja, jag är nog lite av en krämfreak, vilket jag märkte ikväll (jag har väl kanske tänkt tanken tidigare men slagit den ifrån mig lika många gånger). Jag var torr (seco) om händerna och skulle därför leta fram mina fina Atrix handkräm ur min handväska. På väg ner till botten mötte jag en body lotion miniversion (hotell'tub'), en hand & lip duo med avokadoolja, en Sensodyne Flour, en "Salva vid munsår" och en Helosan original innan jag fann min Atrix. Alla dessa fyller såklart en vital funktion:

  • Atrix - såklart till händerna och även ansiktet innan sminkning så jag slipper att de förbannade torrflagorna syns
  • Body Lotion Dubai style - mycket billigare (gratis) att ha till ansiktsbas.
  • "Salva vid munsår" - yep, den heter så, och alla förstår väl vad den används till? Följer jämt med, den är liiiiten.
  • Mediterranean spa Hand & Lip duo - lypsyl, behövs konstant på hösten!
  • Sensodynen - miniförpackning som jag fick av min tandläkare förra månaden, comes in handy at times.
  • Helosan - perfekt till jättetorrt ansikte - och knän innan innebandyträning.

That's that. Yup. 

Ont ont ont!

Bara ont! Först vänsterfoten på dansen och nu höger vad på innebandyträningen så jag kunde inte sitta på knä, och inte böja benet som jag vill! -.- Fuck fuck fuck. Återkommande problem och brukar inte gå bort på en gång heller... Och ont gör det!

Tröstar mig med Mysterium ^^

Har varit produktiv idag! Gjort mycket som legat på hög och väntat på att jag skulle få ork, är underbart när den kommr och man faktiskt får nå gjort trots ett segt internet som hoppar över e del bokstäver när ma skriver. Greeeeeat! Men har i alla fall skickat in min loggbok för första gångenpå ngr veckor, och gjort en spelöversikt också, riktigt ambitiöst av mig ju!

Åsa har kommit hem från Grekland också! Tänk alltså, människan for iväg före mig men kommer ändå hem efter. Är ju galet det ;p Nån mer än jag som märkt att jag bara skriver en massa dravel nu för at underhålla mig själv och ha ett tidsfördriv? Ska inte lägga in nån bild idag heller, allt för att vara extra tråkig [:

Kan ju berätta att jag gjort125 sit-ups och 100 armhävningar (50 fejk, 50 riktiga (viktigt)) ikväll. Gjorde mängder med vadhopp och fler sit-ups och armhävningar imorse på dansn. Påbörjat slutproduktionen också ;D Nice nice!

Nu börjar det ju bli dags att gå och lägga sig kanske. Mattedag imorn, så borde nog vara pigg i hjärnan... Ligger efter big time, men ska ta en mattehelg så fixar det sig kanske. Hinner väl fem tal iaf om jag är effektiv, hö hö. Går jättefort att jobba sig igenom matte D.... NOT!

Ehh... skulle lägga mig ja! Okej då. Hmm... "Vi ses i ruffen!" ; )

Godnatt!

I'm back

Regnigt och blåsigt var det på Gran Canaria vill jag lova! Inte många soltimmar. Och här är det snö. Lite åtminstone. Är lite mer i Gävle. Nice.

Jag behöver en inredare till mitt rum -.-

Såg Clarice (?) in the City i natt. Perfekt nattfilm. Lantflicka som flyttar till New York och får jobb på the New York Examiner, har en homosexuell kusin som ger henne en make-over och en inredare till granne som hon blir kär i. Lovely [:

The sun itself sees not till heaven clears.

Giving it a go...

Maybe you google me, maybe you don't, but I might just make it easier for you to find me if you do. Maria, Toby, Tobias, Gran Canaria, Las Palmas, Las Canteras, Thursday October the 30th, 30/10, beach walk, drumsticks, drums, massage, locked up energy, American, Swedish, Sweden, piano, Scottish accent, Germany, walk on the beach, errands, Las Arenas, mail, rain, showers.

If you don't understand then don't beat yourself up about it.

Maria, Toby, Tobias, Gran Canaria, Las Palmas, Las Canteras, beach walk, drumsticks, drums, massage, locked up energy, American, Swedish, Sweden, piano, Scottish accent, Germany, walk on the beach, errands, Las Arenas, mail, rain, showers

RSS 2.0