Farbror Torsten [trademark]

Åh hej hej. Bakgrundsfakta: vi i innebandylaget (Timrå IBC som för övrigt vann två matcher i lördags, mot Bollnäs resp Hudik) har fått ett papper att fylla i till hemsidan, lite kort info om sig själv, bl.a. ens motto. Därför googlade jag på motto, klickade vidare på roliga motton.

Jag fann Farbror Torsten™'s hemsida och dessa motton:


"Den avklädde Farbror Torsten™ är ögonens fiende."

"När Farbror Torsten™ talar, så står han stilla."

"Farbror Torstens™ bröst kan få blodet att frysa till is."

"Farbror Torsten™ rör sig långsammare än ögat kan se."

"Ibland lämnar Farbror Torsten™ sitt arbetsrum och försöker röra sig som en normal människa i staden."

"Farbror Torstens™ hemmagjorda frys kan få den kallaste is att smälta."



Är han inte genialisk? Jag ville såklart veta mer om vem denna underbara Farbror Torsten™ var, och fann detta:


Farbror Torsten™ försöker tyvärr ibland vara författare. Han skriver ord som tillsammans bildar meningar. Det tycker han är skönt.

Vanligtvis är Farbror Torsten™ torr i halsen, men så fort han börjar konsumera alkohol förvandlas han till den "bottenlöse" Farbror Törsten. Då blir han så rund under fötterna att han i princip rullar fram på hjul.

Ibland är Farbror Torsten™ på fjäskhumör för att kunna lisma sig till fördelar. Då förvandlas han till den jobbigt trevlige Trivsel-Torsten. Ett närliggande tillstånd är när Torsten vill trösta folk för att bli mindre impopulär hos dem och därför senare kanske kan dra fördel av det. De gångerna är han Farbror Trösten.

När Farbror Torsten™ läst lite snusklitteratur så förvandlas han till den erotiske Farbror Brösten. Då kan pinsamheterna nå konstform.

Beviset för att Farbror Torsten tänker som en kärring finns här. Det är även bevisat att Farbror Torsten saknar karisma. Detta är Farbror Torstens sinnesstämning. När det gäller Torsten är dock en sak säker - ingenting är säkert. Inte ens hans bäste vän Muskel-Marcus står ut med honom.



Så, nu vet vi lite mer om denne fantastiske Farbror Torsten™, och världen är plötsligt en trevligare plats att leva i.

Vallakatalog

Ja, kära publik, jag sitter i min stilla frid och skriver en analys till historian (vilket jag glömt bort fram till nyss), tittar på den överfulla anslagstavlan på väggen och vad ser jag om inte, ja just det, en vallakatalog! Kan informera om att "skidvalla" heter "suksivoide" på finska! Det var det inte många som visste, men nu är världen upplyst eftersom det är så många som läser min blogg så kan vi vetande räkna oss till en majoritet! Åh hugaligen, det kommer bli en ytterst lång natt, och imorgon kommer bli en ytterst lång dag. Hoppas Linha tar med sig sina superenergihalstabletter imorn. *Hostattack.* Jag kommer gå under. Hem och sova direkt efter träningen imorn, annars kommer jag vara helt död under matcherna på lördag. Urgh.

Åh jäklar, en lista!

Jag kände att den här listan var intressant.. jag har sett många tv-serier i mina dar!



TV-serier jag har sett minst ett avsnitt av:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] Buffy & vampyrerna
[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[ ] CSI
[ ] CSI Miami
[ ] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[x] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Felicity
[x] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home


Totalt: 16 (tror jag)
0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-87 Inget liv


 

Underbara serier var också Knight Rider och Family Matters (med Steve Urkel) =D


Roliga LTZ

Hittat i Länstidningens ledare, torsdag 15:e november:

"Det är lunchdags. Världens största snabbmatskedja ligger på fyra sekunders avstånd från redaktionen, men jag avstår. Vad skulle mamma, som är diabetessköterska, säga om jag berättade att jag sänkt två ostburgare och en halvliter Coca Cola till lunch? Det finns gott om pizzerior och liknande etablissemang. Om påståendet att Östersund har flest pizzerior per invånare är sant får vara osagt så länge. Man kan ju undra vad de har mycket av i Alingsås? Djuraffärer, såpakändisar?

Frisörer är annars en stor yrkesgrupp i Östersund, vid en sökning på hitta.se visas adress och telefonnummer till 80 hårklippare. Det är ju skitmånga!

Fredrik Reinfeldt har nog inget behov av frisör, skulle möjligtvis vara näshåren då."


Bild tagen ur sitt sammanhang, men även den fanns att beskåda på ledarsidan.

image11

Pride & Prejudice

Ja, den boken av Jane Austen har jag nyss skrivit en recension till. Blev ganska bra, tudiloooo. Älskar filmen, helt underbar. Matthew Macfadyen spelar Mr Fitzwilliam Darcy. 'Loveley, I tell yeh, absolutely loveley'

image9

I'm the inspiration!

Fick veta idag att jag - genom att spela på en julavslutning i sexan - har inspirerat en människa att börja spela piano. Hur coolt är inte det!? :D

image8

Åh, hugaligen

Jag och Lina har biologiredovisning imorn, men vår powerpoint-presentation är inte färdig! 'Som tur är' är det bara texterna som fattas, resten är fixat. För tillfället sysslar jag med det mesta utom det jag borde: inte bra. Det värsta är att jag har varken ork eller vilja att göra något, vilket antagligen kommer resultera i panik under lunchen imorn (har biologi efter maten), då verkligheten återvänder till en.
    Planer inför helgen: sova sjukt tidigt på fredag (= allt före midnatt) för att ha match halv 10 i Härnösand på lördagen, samling 8! Men sen har jag hela helgen fri, om man bortser att jag måste skriva en uppsats på spanska, plugga till fysikprov som jag har på tisdag, jobba med historia som vi snart har redovisning i, och läsa jäkligt mycket ur Pride & Prejudice som jag ska snacka om under veckan som kommer. Har läst 140 sidor av 410. Känns tungt.

Varför ska det vara så jäkla svårt att bara gå och lägga sig? Det borde finnas en kvällskurs (såklart, kan inte ha en sån kurs på morgonen!) i hur man går och lägger sig! Kan någon starta en sådan för min skull?! Tack på förhand.
    När vi (jag) ändå håller på att be om tjänster så kan vi (fortfarande jag) nämna att Timråbussarnas busschaufförer behöver gå på kurs i att hålla tider, köra in till busshållplatser, köra som vettigt folk och vara trevliga. Det behövs!

Nu ska jag sova. Kanske lyckas jag skriva nån rad biologi innan insomnandet. Chansen finns att det kan bli en riktigt rolig text att läsa imorgon, är ganska trött så kan bli lulligt. Spännande

Until next time,
Bröstköttsklafsarnas #1 fan

image8

Martin har problem

Martins mamma har köpt för mycket mat så Martin vet inte vad han ska äta till frukost. "Hade varit lättare om vi haft ett sorts bröd och ett sorts pålägg. Jag får säga det till mamma: 'köp inte så jävla mycket pålägg!' " Stackars pojk.



Första november

Ja, det är alltså den första november idag. 53 dagar kvar till julafton. Ännu ingen snö, men det var lite slask igår åtminstone. Snart blir det snöstorm! Om en liten stund kommer det en Jenny och sen en Åsa hit. Då ska vi leka. Wii. Jag behöver en kofta till ikväll...

RSS 2.0