~ Tidigt

... Kan väl inte kalla det här tidigt egentligen, men tanke på att jag varit upp halv 6 resp 7 de två senaste dagarna... men jag tycker det är tidigt för att vara en dag då jag inte måste upp för att göra något på morgonen!

Argentinska oxar låter nöff nöff och är ute om natten. Bara så ni vet ;)

Kommer med lite bilder från seriespelet sen någon dag :) Från tre rundor med åtta räknade bollar leder vi med 93 slag efter halva serien! Känns bra [: Nästa gång blir det i ARVIDSJAUR, där vi ska spela en niohålsbana sisådär åtta varv! Drygt.. Men sen kan jag banan till när jag ska möta Olle ;P

.

Avstängd. Jippi.

ASFjhyjkafhwqre

Jomen tjena ;)

Nu ska jag iväg till fröken Kempe och överraska henne med nåt, dock vet jag inte riktigt än med vad... hoppas hon inte har så tråkigt att hon hinner läsa det här innan jag är där x)

Ja, och jag är väl klantig. Hade anmält mig till en tävling igår, men kom jag ihåg det? ICKE SA NICKE!

OCH NU REGNAR DET! :O Inte ovanligt direkt. Regnat som tusan hela dagen.. Och ändå har jag varit ute och seglat mirrorjolle utan att bli mer blöt än i högerfoten som jag "råkade" doppa i vattnet... [:

Äh, nu måste jag åka! Hejsvejs ;)


Motorcyklar och Skönviksbackar

G'day mates. Idag har jag kört brumbrum-cykel. Länge. Men inte långt. Har tränat krypkörning med skolans Kawasaki [: Börjar bli "ett med cykeln" och det är väl tur för uppkörningen är på torsdag! Känns bra det här.. verkligen ;) Förhoppningsvis blåser det mycket så jag kan skylla på det om jag skulle råka sätta ner foten ;)

Och Sandra den bitchen ska till Grekland på torsdag! Dit har jag aldrig varit... det verkar varmt och jäkligt på sommarn :P men låt oss alla hoppas att hon får en trevlig vistelse där borta =) ... och att hon inte blir så jäkla pepparkaksbrun så vi alla andra blir albinos bredvid na ;O ... men det brukar hon bli [:

Och när hon är tillbaka ska vi blivande Kebnekaisebestigare ta och gå uppför Skönviksbacken ett par gånger. DET LÄR JU BLI RIKTIGT ROLIGT! *oj, caps ;)* Btw (vilket Åsa har klassat som årets töntigaste uttryck eller nåt (inte nått (internt)) och därför måste jag såklart (fortsätta!) använda det), om man Googlar på "Skönviksbacken" får man fram på första resultatet (kan variera?): "Skidanläggning på Skönviksberget vid Fagervik invid Sundsvall." O JA! FAGERVIK! ;D


Ehh.. det är liiiite mindre snö där nu.. men den är väl minst lika brant.. uffa

Smile

Nu funkar det! Och alla försök från igår har laddats upp, så jag har många likadana bilder i lager nu..

Den här bilden ville jag då ha upp igår.. än hellre i förrgår men då kom jag inte ens in på bloggen x)

Ska strax fara in till stan med Lina, får se om man hittar nåt användbart, kan ju alltid hoppas. Om inte annat så hittar vi kanske überglada studenter från Västermalm! Men jobbigt med regn..

Vi kan väl snacka lite om vädret när vi ändå är igång här: prognoser för i morgon ser ut som så att här i Timrå blir det uppehåll på förmiddagen med temperaturer uppemot 15 grader. Mot eftermiddagen mulnar det på och temperaturen sjunker till 12 grader.
På Brämön kommer det under förmiddagen vara mulet med ungefär 10 grader, för att sedan på eftermiddagen bli goda solchanser med temperaturer uppemot 256 grader. Ja, mina vänner, 256 grader. Men det är ingenting mot för fredagens väder! Brämön får på kvällen temperaturer uppemot hela 334 grader! Det måste vara ett rekord för i år! Man skulle kunna utfärda en varning för seglarna så de inte kommer i närheten.. Måste vara lite jobbigt om allt vatten kokar bort och de går på grund! Men äh.. något lär de väl märka själv i så fall ;) *

*Jag tar verkligen inte ansvar för att ge felaktiga prognoser, jag bara förmedlar det SMHI förutspår! [:

Oj hej

Jag kan inte ladda upp bilder, vilket suger. Und Ich bin müde. Typ. Kanske. Om det betyder det jag fått för mig så. Imorn ska jag å Lina kicka ass, ska bli skoj, hehe. Till dess: Keep Smiling! ...så kanske jag får hit en bild!

Hamstergolfare

HampsterHmm hmm... här sitter jag och drar ut på tiden. Ska strax fara ner till golfbanan och spela årets första hela runda med sponsorerna.... Yikes. Men det går nog bra ;D
Det här blir en riktig golfvecka, ska spela idag, sen imorn med Martin, sen en tävling till på fredag med honom, och sen blir det nog nån runda i helgen också =) Ska försöka att inte få alltför vita fötter bara.. Men det lär väl gå som det brukar, men Ejapejan får sig ju ett gott skratt och det kan vi ju verkligen inte missunna henne ;)

Länge sen nu!

Här skulle man ju kunna skriva nåt roligt !
Flygel
Det här inlägget är tillägnat Lina... Tanken var nu att jag skulle uppdatera lite om vad jag haft för mig men det är ju inte världens mest underhållande läsning, så därför skiter vi i det! :D Men vi kan ju säga att jag har spelat flygel i Hässjö kyrka och mina "enorma insatser" har blivit omnämnda i Sundsvallan! Det ni ;)
Det var en riktigt fin konsert, och vi allihopa gjorde finfina insatser! :D För er som missade det (typ alla utom 10 pers ;P) så kan ni ju komma och lyssna NÄSTA ÅR! ;D Min Sommarsång-version lär väl ska vara med då också ^^

RSS 2.0