Hellre jagad av vargar... Näe?

KOMMENTARER
Postat av: Sanna

Nu är du värvat fler läsare får du allt ta och uppdatera lite oftare också. ;)

Postat 2010-12-20 klockan 17:29:34. 
hellrejagadavvargar.blogspot.com/


Duger det inte med en gång i månaden eller !?

Nåja. Jag sitter hos mormor. Hon har skaffat sig en häftig Apple-dator med burken inbyggd i skärmen. Ganska häftigt faktiskt. Jag frågade om hon ville byta med mig men hon verkade inte helt övertygad...

Annars då? Jo, har varit på Birsta idag då, handlat lite julklappar och sånt. Lirat en hel del piano också. Man må ju passa på. Håller på att lära mig Chopins sonate opus 9 nr 1, den är hur bra som helst, egentligen inte svår att spela heller men det lär ta sin tid ändå.

Kvällen suger. Jag är inte alls på nå bra humör. Damp har jag. Typ. Mått bättre. Ska slå in lite klappar nu och ladda inför morgondagen - den blir nog bättre!

Hej då då Bergsåker, det är väl bara du som läser så varför inte tillägna det här till dig! Varsågod!

God jul!

Lucia

I går var det Luciadagen. Under natten var jag och många Haggor på SF's Luciavaka och såg tre väldigt bra filmer: Easy A, The Town och Love and Other Drugs. Vi kom hem cirka kvart över sju på morgonen, och satte oss då och såg SVT's Luciavaka. Väldigt vackert minsann. "Intressant" att man lät Darin och Sonja Aldén hoppa in och sjunga också..  Sedan, lite efter åtta, drog vi till skolan och räknade matte. Eller tja, försökte i alla fall. Det blev närmare två tal på lika många timmar. Strax efter hade vi "frågestund" med kognitions-Jonas. De föreläsningarna är sega i vanliga fall så det var väl inte så konstigt att man satt och nickade till lite då och då. Det roliga är att försöka läsa anteckningarna från timmen, they don't make sense.

Efter skolan drog jag och Sanna till Konsum och handlade inför kvällens julbord. Jag köpte sju kilo potatis och dryga kilot ägg, och Sanna köpte Julmust, marsipan och choklad. Sanna frågade om vi fick låna kundvagnen, och det fick vi. Så gick vi hem, kokade jättemycket potatis och gjorde julgodis innan det var dags att bege oss till Vattentornet. Kundvagnen följde med.

Julbordet var väldigt gott, och det var trevligt sällskap :)


RSS 2.0