Kortlös!!

Jag sitter allt som oftast med viljan att göra om lite här på bloggen. Tänker att jag ska lägga upp nån bra bild som passar, men så uppstår ett problem.

JAG HAR INGA BILDER PÅ DATORN

Inga bra och nya i alla fall. Saknar bilder från min vardag och det är jättetråkigt!  Så skicka gärna =)


Bönhamn t/r

Ja, imorse klev jag upp 20 i 7, åt frukost och allt sånt där, sen for jag upp till Bönhamn. Vår nya lilla knäppa GPS fick fnatt när jag inte körde som hon ville. Men det får hon i och för sig nästan jämt. Gör om rutt. Gör om rutt. I Bönhamn hämtade jag bror min som ska till yran. For därifrån då allt började öppna, vid 10-11-tiden.

Nu sen jag kom hem har jag legat ute i solen och läst, riktigt skönt och varmt var det. Dock är vår trädgård för det mesta överfull med myror som kommer och klättrar på en och i värsta fall bits. Mer än så hinner de inte med i sina liv... >=D



Lasagne

 Long time no see. 

Ikväll ska jag bjuda Sandra och Åsa på lasagne!

Lina är i Åre och missar det här.

Det blir ju efterrätt också, tihi.

Och varför göra långa meningar egentligen?

Det är bara två veckor kvar tills vi far nu!

Faktiskt två dagar mindre än två veckor...

Det är snart det..!

Nr 100

Självklart glömde jag kudden.

Men jag kan trösta mig med att vi vann i Arvidsjaur i alla fall ;D Och jag har sagt att jag ska återvända dit till vinter för att spela WHITEFEE med Olle, med en REN till CADDIE !!! Sånt håller de på med där uppe x)

Kan för övrigt nämna att på hemresan, strax efter Arvidsjaur, stod två renar på vägen. Vi saktade in och väntade på att de skulle gå av vägen. De gick av till vänster där det stod ett hus. Tittade närmare på huset när vi for förbi och vad såg man, jo, säkert 70 renar som låg i trädgården och myste i solen !



Hmmmmmm

¿Dónde están mis pantalónes?

Åhhh mina bollar!

ATT jag glömde nämna det! ÅSA har ritat gubbar och namngett mina elva pro-v1 bollar!

KÄRLEK TILL HENNE!

Och självklart ska jag lägga upp bilder på dem här så att världen får skåda dem! Men inte nu.

Arvidsjaur som fan

Jaa hej! Här sitter jag i stället för att bära in min bag i huset!! Bildörrn är öppen och allting men näe, eller ja. Jag Har Lite Damp. Jag ska åka bil i typ 6 timmar imorn! Minst! TILL ARVIDSJAUR! Av alla ställen så ska jag åka till Arvidsjaur! Och jag ska gå åtta jävla varv på deras niohålsbana, för varför spela seriespel på en artonhålsbana egentligen, det är ju helt befängt!!! Egentligen är jag inte negativ till seriespelet och banan, det blir säkert Jättekul.. Men jaa.

Jag har ju godis i alla fall.

Och min kudde. Men den kommer jag säkert glömma på hotellet. Men då får Olle skicka hem den, för hans syster jobbar ju där! Underbart! Jag kan glömma vad fan jag vill!

Kan ju för övrigt nämna att jag och Patrik vann dagens tävling: Liten & Stor. JAG är stor, PATRIK är liten! HA HA. Patrik sänkte sig, jag höjde mig inte. *Yay me.* Tacktalet blev väl hyfsat originellt. Vi tackade inte ens vår fabulösa caddie ÅSA! Hädelse!

Äsch, nu ska jag packa. Så det så. ADJÖ

Träden är borta!




Titta! Det kanske hinner bli tjusigt innan vi kommer tillbaka dit!

Sommar



Ja, det är ju sommar, och tydligen ska det bli mer sommar med början imorn! Looking forward to it big time [= Fröken Kempe har farit mot Schweiz med nästan hela sin stora familj, och kommer vara borta i drygt två veckor.. Ayayay. Men vi får alla försöka överleva ändå, hon kommer ju tillbaka, om inte en snygg schweizare lurar in henne i äktenskap.. Then it might get tricky...

Och dagen för avfärd mot Kebnekaise börjar närma sig! Känns läskigt men kul, läskigt för att det inte riktigt känns som vi har koll på allt, och kul för att det nog kommer bli det =) Förväntningarna är höga, och med nya idéer kämpar vi vidare ;D

Äh, nu ska jag gå och lägga mig, ska upp relativt tidigt imorn och vara biträdande tävlingsledare imorn, might be fun. Får se imorn. Lite synd att jag inte har starter-jobbet.. man får mer sol då, men ska väl hinna ut i solen jag med! Och USCH vad positiv jag verkar så här när det är dags att sova... Allt för att vara vaken. Men nu ska jag sova, det börjar nästan snurra här :S :P

GOD NATT!

RSS 2.0