Ack, sicken smärta

Knäna värker efter ännu en träning, men snart får jag nya skydd, halleluja! Vi spelade som vanligt typ sista halvan av träningen. Hade kort paus efter hälften, sen skulle vi fortsätta spela. Alla röda var ute men grön hade bara fyra. Alex, som femte gröna spelaren på väg ut på plan säger "Ååh.... kan ni inte köra boxplay?"




Aoowiiii

Nu har jag överknästrumpor (!?!) och SKOR  

Argh..

Jag är knästrumplös... hia hia ja.

Ett mycket givande samtal

Sitter för tillfället och pratar i telefon med Åsa, som sitter som klistrad vid Simpsons => hon säger inte så jäkla mycket. Torsten for nyss iväg på träning och lämnade datorn ledig så Åsa tänkte gå dit, och då skulle hon kunna vara lite mer deltagande i den här konversationen men icke, hon är kvar vid tv:n.

-Åsa, skulle inte du gå till datorn?
-Jo...

Jag får i alla fall veta om den lilla fula flickan med fula kläder och fult hår som gömmer sig på toa. Och förstör en spegel. Det var droppen för mig, förstöra speglar, hugaligen! Så nu pratar jag inte längre med Åsa..


Att jag pratade med na i första taget skyller vi på Oscar, han berättade om hur både han och Emil ringt till familjen Kempes telefon för att prata med Torsten, och om hur Åsa svarat och blivit sur för att ingen ville prata med henne. Så då tänkte jag göra samma sak, ringa dit, hoppas att Åsa skulle svara och sen fråga efter Torsten. Det var en perfekt plan, men ack, jag hade inte räknat med att Torsten skulle svara, vilket han gjorde. Men det blev ju en trevlig pratstund det med. Sen for han iväg och skickade över mig till Åsa, haha.

Önskelista

Det är 56 dagar kvar till julafton, så det är hög tid att börja med önskelistan! För den som vill skänka glädje till mitt liv så kan ni få ge mig en Rubiks kub-kostym. Tänk så snygg jag skulle vara i en sån! Åh vad hett..! Jag skulle bli så glad om nån gav mig en sån, så snälla tomten, ge mig en Rubiks kub-kostym! Men om det är svårt att få tag på så kan jag nöja mig med en lastbil utan släp =o)

 

Martin, Martin, Martin...

-Martin- says: hahahahah "fagervikare söker fru"
Modin says: va?
-Martin- says: ja skulle inte de passa som nytt program i fyran




Åhååååååååååååååååååå, vad rolig man kan vara ;D

Dagens bästa

Spelade andra matchen på två dagar idag, mot Sundsvall IBK ungdom (?). Vi vann med 10-5, whohoo! 15 minuter in i tredje och sista perioden stannade klockan så det blev ett litet uppehåll medan funktionärerna fixade fem minuter till. Då man är på väg för att ställa upp innan matchen fortsätter säger Sundsvalls tränare: "Nej, tjejer, nu börjar vi spela innebandy!"
  Igår förlorade vi med 3-0 mot Njurunda, men gjorde ändå en bra match! Jag höll nollan i andra perioden ;D Sanna 'de Öje' (commonly known amongst me and Hugo) spelar med i det laget. Hon spelade bra men fick inte in nåt mål, muahaha ;D
  Käkat kladdkaka idag, mums =9 Förtjänar det efter en tuff helg: styrke i fredags och match igår och idag. Sen ska det bli träning imorn också! Jösses! Hur har det här blivit?!?

  Har plockat fram och stämt FIOLEN!!! Spelade Blinka lilla stjärna när huset var tomt, stängde fönstret för att skona grannarna. Lät hyfsat ändå för att inte ha spelat på *tänka tänka* åtta och ett halvt år! Jag ska bli bäst ;) Anledningen till att jag tagit fram den är för att det är en violinstämma i Grief and Sorrow av Toshiro Masuda, och det vore ju kul att kunna spela inte bara pianodelen utan även violinbiten!

  Nej, nu blev det stopp i tankeverksamheten. Tack* och godnatt!



*Vette tusan vad jag tackar för, men om någon känner för att ta åt sig så varsågod!


Countdown

Det är 67 dagar kvar till julafton!

"Lastbil"


image1

ÅÅÅ DE ÄR SÅ FULA =D Jag tycker det är så komiskt när det kommer en sån här körandes förbi, ser ut som om de kommer tippa framåt när som helst. Coola saker. Skulle vara tufft att ha lastbilskörkort men så finns det människor i min närhet som starkt argumenterar emot lastbilar, att de är så omiljövänliga och hemska.. Men det visar ju bara på att det kan förbättras. Än så länge kommer jag fortsätta skratta åt de små lastlösa lastbilarna =D

Sändy

- hej alltså heter de color me blue eller colour me blue?

- beror på om du är american dude wannabe eller en liten fräknig blekfis till britt *
- men varför vill du bli blå?? *
- klart jag är american dude wannabe *

Varför vill man bli blå?




*Inte relevant

(Inne*)bandy

Åhå, jag har börjat spela (inne*)bandy! Blev så vecka fyrtio när en viss Cissi sa åt mig att börja. Vore ju taskigt att säga emot.. Haha, men så började jag iaf. Fick stå i mål och oj! vad duktig jag var så jag fick stå i mål den söndagen under match mot Sollefteå. Man skulle kunna se det som så att det var ingen av 'originalspelarna' som ville stå så de skickade in mig. Blev 3-3 i matchen, helt okej, I'd say. Var inte den enda golfaren på plan iaf! Var en viss Marie ifrån Sollefteå där som spelade högerback (?). Undrar om de gick upp i div I iår... I måndags började Madde P, Cassa, Linda och Jennifer där också och ikväll så klämde Jennifer ur sig en kommentar som var helt underbar! Det var som så att hon nyss hade gjort en brytning och skulle passa en människa men det gick lite fort så hon passade ut till ingenmansland, och säger (till sig själv?) "ja, det kunde ju ha varit nån där.." Klockrent! :D

*För Åsas skull, så hon inte får för sig nåt så tokigt som att jag spelar utebandy! =)


Skrivsvårigheter

Vad heter du? Maria
Skriv ditt namn med lillfingret: maria
Skriv ditt namn med armbågen: maria
Skriv ditt namn med pannan: mqa45r98qq2
Skriv ditt namn med foten: maria
Skriv ditt namn med näsan: mqr4iaq


Analys: Undvik att skriva ditt namn med pannan och näsan.

Btw,

Det är 82 dagar kvar till jul.

Mystiska sms

-...Jag håller på att skicka sms... Det är ett meddelande som går genom luften och är osynligt..
-Åh, kan man ta på det?
-Ja, om du går ut barfota, håller upp ett finger och ropar ooooooo


Vår kyrkoherde är en högst intressant filur ^^

RSS 2.0