Grattis Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel!

Kommuniké från Riksmarskalkämbetet

My lucky day

Jag har just hittat en fläck med internet här i sängen! Jag trodde jag bara nådde det här nätet ifrån en liten plats på köksbordet men nu har jag hittat det även ifrån sängen! En sjuklings paradis! Synd bara att jag har flyttat ut om en vecka ;/

Frukostbordet

 


Sicko

Jag har hört att man får strunta i disken när man är sjuk.

V.7

Mera jobb, mindre träning. Fler förkylningssymptom, mindre träning.

Måndag: -

Tisdag: -

Onsdag: -

Torsdag: 5 varv skate runt stadion. Elljusspåret var släckt när jag hade tänkt träna, så jag höll mig på stadion. Sista varvet tog jag av mig jackan och märkte hur otroligt felklädd jag har åkt tidigare. Utan jackan var jag mycket friare i rörelserna och fick ut mer kraft i stavtagen. Så jag ska våga byta ut mina varma kläder mot kläder mer tänkta för skidåkning.

Fredag: -

Lördag: -

Söndag: -

Fredag.

Fredag. Det är fredag i dag. Det är fredag i dag! Jag har gått runt hela dagen och försökt intala mig att det är fredag ...

Everybody does it, now I'm doing it too

Träningsdagbok v.6.

Bakgrund: Inte tränat på typ två och ett halvt år förutom enstaka, ytterst enstaka, tillfällen.

Måndag: -

Tisdag: -

Onsdag: Ett varv i golfbanans skidspår, enligt skidspar.se 5,25 km.
Klassiskt. För korta skidor och för korta stavar, för stora pjäxor och skidor som nog inte varit vallade på minst sju år = inte optimalt för teknikträning. Vädret var toppenfint så det blev härlig glassåkning!

Torsdag: Ett varv i golfbanans skidspår, 5,25 km.
Klassiskt. För långa skidor och för långa stavar, för stora pjäxor och för mycket valla = inte optimalt för teknikträning, men bra balansträning för allt huggande. Vädret toppenfint även den här dagen så det blev härlig glassåkning trots frustrationen över allt huggande.

Fredag: Ett varv i golfbanans skidspår, 5,25 km.
Klassiskt. För korta skidor och för långa stavar, för stora pjäxor och ingen valla. Hyfsat för stakning. Vädret lite mulet men det var en härlig tur ändå. Lyckades hålla högre fart den här dagen så det gav mer än de tidigare dagarna.

Lördag: -

Söndag: Ett varv på K4 IF:s 4,5 km-slinga
Skate. Tog nästan halva varvet innan vaderna blivit uppvärmda och första krampen släppt, efter det gick det bättre. Dåligt tryck på tvåans växel men treans växel ger ganska bra tryck, trots att jag är grymt otränad. Tidtagaruret visade 28 minuter när jag stannade det, och den tiden inkluderar att böka på vantar och stavar, och att jag glömde stänga av det direkt när jag åkt klart, max avdrag 3 minuter = 25 minuter på 4,5 km. Jag hade ärligt talat trott att det skulle ta längre tid, men det är en bra tid att utgå ifrån och göra bättre!


Slutsatser:
Skönt att komma igång igen! Jag känner mig redan piggare, fräschare och bättre på alla sätt!
Jobbigt att mamma åker fortare än mig!
Jag behöver gå en vallakurs!

Problem: För hungrig för att sova

Lösning!
Nattamat: Fläskfilé med champinjoner och avokado!

RSS 2.0