Mitt nya projekt





Som om inte studenten vore nog, liksom.

Beethoven, Pathetique pt II
a.k.a. Beethoven Sonata no.8 Pathetique - 2nd Movement in A flat major


Nedräkning!

Det är bara SJUTTON dagar kvar!!!

Jaaaa ... ...

Koden för kommentarerna på 'entry page' är kvar, så är väl bara nåt skumt fel som stör hela skiten. Tiden läker alla sår? Vi får väl se. Har en liten plan på en ny design här till senare. Fixar väl den när jag får nå ryck. Vill ju gärna ha en fungerande sida innan jag börjar knåpa med designen. That's the way it is.

Idag har vi knäppt studentkort! Kom in i jättehärlig stämning, tihi. 23 och en halv dag kvar nu!

Och! Som om det inte vore nog med saker att göra baldagen den 28:e så ska jag - utöver spanskan - även ha elevskyddsombudsmöte! Fullt upp! Först knappa två timmar där jag ska övertala Alberto (då Mr Smith) att han ska anställa mig på Heathrow och sen möte. Jag kommer nog vara ganska trött på kvällen sen ! Får ta en powernap när jag kommer hem innan jag drar mig till att börja fixa med "the look". Min klänning är på väg hit för övrigt. Yay!

Äsch. God natt!

Ser man på, ser man på...

Det går visst inte att kommentera min blogg! Skall fixas. Men först ska jag gå på seglingskurskurs! (Jag ska alltså gå på kurs om att hålla i en seglingskurs..)

Sail on, sailor.

Det är inte länge kvar nu..


28
dagar är ingenting! INGENTING!


Jag har varit produktiv den här veckan vad gäller studentgrejer, jag har:

  • beställt min balklänning, finally! Den får en liten detour till Kalifornien istället för Minnesota.
  • ringt och skickat ett nytt champagneglas.
  • börjat säga åt folk att komma och fira mig den elfte! Gör det du med!

Dessutom har jag kommit på att jag bara har tre ämnen kvar att göra saker i; svenska, matte e och matte diskret. Det är ju inte så fruktansvärt mycket faktiskt! Och för att allt kan vara så himla bra nu så har jag faktiskt ork att ta tag i det jag behöver göra! Lina och jag har bestämt oss för att göra svenskan klar tills fredag och sen ska vi räkna matte hela dagarna tills vi är klara med det. Heja oss!
 


Pärs

Kniv - ett bestickLinnéa och jag överarbetade oss i tisdags. Vi var ute och gick i en och en halv timme. Jag har skavsår och hon har inflammation i hälsenan. Inte bra inte.


Idag serverades tacos på skolan. Jepp, tacos. Gott var det. Olle från Fråga Olle var på plats för att lära tvåorna en massa om analsex och annat roligt.


I övrigt har det varit skurar idag. Kom en fin en vid femtiden typ. Luktade underbart ute efteråt.


Jag brände tummen idag. Har ett fint streck över avtrycksytan nu. Skulle flytta plattången som var på. Dumt.


Korta meningar is the shit. Bara så ni vet. Speciellt korta meningar som kommer i klumpar med flera veckor emellan. Herregud, min blogg är fantastisk!


RSS 2.0