Europa 2012

Sorteringen av alla flera hundra bilder är påbörjad, mitt i alla projektarbeten och linjära ekvationssystem! Här är jag på helikopterplattan vid Rifugio Nuvolau, en "fjällstuga" högst upp på en bergstopp där mamma och jag sov vår andra natt i Italien. Magiskt var det!


Seen on Flashback

"Ska det vara så jävla svårt att skilja på de och dem? Skärp er! Det är exakt samma sak som att skilja på jag och mig, du och dig eller vi och oss.

Tycker dig inte att det är drygt att läsa när mig har bytt orden? Dig kanske inte bryr du, men mig tycker det blir störande för läsningen. Det kanske inte spelar någon roll för du, men för jag spelar det roll. Kan inte er visa vi lite hänsyn?"

Nolle-p över: Jag har slagit på ljudet på mobilen igen

Nolle-p är över. Det märks på att mobilen ibland är tyst mer än 5 minuter i taget, så nu är ljudet på igen så jag inte ska råka missa om någon skulle vilja mig något! De här två veckorna har varit intensiva, och det har varit en hel del att göra, inte minst som huvudklassfadder. Men, det har varit riktigt kul, och jag har fått bossa och strukturera upp saker lite så där lagom som jag vill, och som jag är bra på! Det har uppenbarligen uppskattats också då jag blev Årets fadder, med motiveringen "Stort tack för ett väl utfört arbete som du alltid gjort med ett glatt humör och ett ovärderligt engagemang!". Jag fick gigantiska blommor också som står i en ölsejdel i fönstret och lutar mot glaset för att inte tippa omkull! Alltid trevligt att bli uppskattad för sitt arbete :)


FYI

Vår lärare i ekonomin har nu återvänt från sitt sommarlov/sin barnledighet och kollat sin e-post och nu äntligen rapporterat in att kursen är avslutad för min del! Halleluja!

Jag är lite sjuk, men i övrigt är det bra :)

Peking!!

Ja, jag är i Norrköping igen! Och, i morgon kickar Nolle-P igång så det kommer vara full rulle här nu i två veckor! Så, inte så mycket uppdateringar för tillfället, med allt faddrande, lägenhetsfixande och allmänt omkringstrosande som blir :-) Ha det gött så länge!

Hur mycket kan man le egentligen?

Mina mungipor är högre upp än Jokers, och det gör inte ont :D

Grym resa! Nu åter hemma, för två dagar

Ja, nu är jag tillbaka i Fagervik igen! Jag var här natten mellan fredag och lördag också, men lördag morgon följde jag med broder min upp till föräldrarna som då var i Kåge i Skellefteå. I morse kom jag med flyget från Kallax, dit vi åkt med båten. Flyget var nästan privatflyg med Direktflyg - vi var två personer ombord! Han hade betalat dryga 6000 spänn för en t/r-biljett och där kom jag med en ungdomsbiljett för 500 spänn! Men han reste i jobbet i alla fall, så han slapp stå för det personligen. Vi hade en trevlig pratstund under flygningen. :)

Men min resa, ja! Så OTROLIGT mycket roligt har hänt under resan, det är helt ofattbart! Den har varit fantastisk på alla de sätt - jag lär förklara lite närmare framöver. Jag går runt och ler konstant nu i alla fall, för jag har så mycket roligt bakom mig, och jag har så mycket roligt framför mig! Jo, jag skrev ju att jag är hemma för två dagar, och det är just det, för sedan tar jag flyttlasset och kör ner till Norrköping för ytterligare lite studier! Den här gången blir det boende på Bryggeriet - spännande!

Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta håret för andra gången i augusti! Jo, jag vet, det är den 8:e.. men.. jag skyller på resandet! Jag har i alla fall duschat fler gånger, så jag stinker inte! Hoppas jag! :D Na ja, efter duschandet ska jag dra mot la stada och storhandla! Det är lika bra att göra det nu så har jag allting på plats i Norrköping när jag kommer fram :)

På återseende, då från Norrköping!

BTW, om någon har något tips på något som jag säkerligen har glömt inför resan söderöver så får ni gärna tipsa om det :))

RSS 2.0