"You never know what you are runing past in the woods..."


18 september - godnatt!

Jag loggar 15 timmars aktiv "skoldag" i dag. Klev upp 05 för att arbeta med en inlämning till strax innan 13 (deadline). Bokförde lite till sektionen innan det blev dags för fyra timmars projektarbete 13-17. Därefter hem för ungerska 18-20. Jomensåatteeee...
 
Övrig kuriosa: vi har loggat över 100 timmar projektarbete på fem personer den här veckan till och med i dag onsdag. Och några till timmar kommer det bli. Hua. Det blir som knappt med tid kvar till projektet i sig nästan. Nah ja.
 
Livet knallar på. Lite hektiskt just dessa dagar, men annars skön, överkomlig lunk. Jag är mycket piggare och gladare än jag var redan i början på förra året (då spelade väl osäkerheten med ny klass in en del), och det känns som att jag har tagit med mig många lärdomar från förra året om så mycket mer än bara själva studierna. Jag känner mig själv bättre och vet hur jag reagerar när jag blir stressad. Känns lovande inför fortsättningen av året!
 
Over and out. 
 
Lev!

1 september

Så är det dags igen. I morgon går vi tillbaka till skolan för det tredje och sista året! Sjukt och häftigt på samma gång! Mycket förväntningar inför året, förhoppningsvis givande och roligt på samma gång. Pluggelipluggplugg here we go!

RSS 2.0