Karriärbyte

Jag läste lite på Arvidsjaurs hemsida om K4 i dag, och det känns verkligen som att jag har valt fel här i livet fram tills nu. Det här med logistiken får någon annan ta, jag behöver lite mer utmaning. Det här passar nog mig bättre. Jag menar, hur kan man inte bli alldeles hänförd av den här beskrivningen (!?):

"Jägarbataljonen är också känd. 
Soldaterna lär sig vara ensamma
i skogen länge. Med pyttelite mat.
I regn och mörker. 
Eller när det är kallt och djup snö."




Juuuuust kidding. Don't worry. Seriously.

Hoy cena española!

Idag bjuds det på spansk mat på Borgargatan! Mums filibaba! Voy a hacer papas arrugadas con mojo rojo y verde, gambas al ajillo, tortilla francesa y otras varias tapas! Y al final, un flan! Que aprovechemos! :9

http://tusrecetas.org/wp-content/uploads/2010/07/papas_arrugadas.jpg

Agnitio

DAMN! Nu kan jag verkligen alla USA:s stater! Har kunnat dem ett tag men nyss rabblade jag upp samtliga stater på under 2 minuter och 40 sekunder, och inte nog med det: jag vet var de ligger också! Jag kan placera ut dem på kartan också, både kunna svara på vilken som är vilken och sätta ut dem på en blind map (utan stat-konturer). Har hittat ett bra spel också med olika nivåer där man på expert ska placera ut staterna på en blind-map och får sedan en fråga om varje stat och om man svarar rätt så får man två sekunder i tidsavdrag. Den ska jag sänka mitt resultat på fortsättningsvis!

Whiskeyägg

Jag jobbar ju i receptionen på ett hotell, och när jag tar bokningar så noterar jag det jag behöver veta, ex, datum, antal, kontaktperson, telefonnummer, och om bokningen gäller något särskilt event. Här på hotellet kommer vi ha en whiskeyprovning framöver. Igår gjorde jag en bokning, och när jag fått ner det viktigaste så fortsätter samtalet lite och medan jag koncentrerar mig på samtalet så fixar jag till bokstäverna på noteringarna så att det ska bli läsligt. Men ibland blir det fel.

Whiskeyägg liksom. Vad hände där?

Mr Einstein

Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree,
it will spend its whole life believing that it is stupid.

Gråssjön

Går och lägger mig för att orka upp och se Trisskrapet i morgon bitti med mormor. :)

Hundvakt med bajs i korsningen

Jag skrev två inlägg igår, men när jag klickade på spara & publicera-knappen så loggades jag ut. Det var drygt, I tell ya.

Idag är jag hundvakt. Elin och Krille är i Grekland så Olle och Eja har hand om Totti, men Olle och Eja är idag i Skellefteå och hämtar Ejas lillebror Marcus så därför är Totti med mig! Han ligger och snosar under min säng just nu. Skönt för mig det. Vi var ute och gick i två timmar förut. Han verkade inte behöva bajsa, men när vi går runt sjön (där man måste plocka upp efter sig) så börjar han så klart göra sina snart-ska-jag-bajsa-piruetter, så jag tänkte väl att vi väl skulle behöva gå förbi hotellet och upp i skogen så han skulle få bajsa, men icke. Vid korsningen vill han inte hålla sig längre och bajsar därför. TVÅ TIMMAR hade vi varit ute, och han väljer att uträtta sina behov där. Ayayay.

RSS 2.0