Ohlalala ! En dag kvar

Idag är det dan före dopparedan! :D

Finns inga ord


image24


Ojsan

Råkade visst publicera förra inlägget två gånger, hea hea. Engelskauppsats näääääj, sömn yaaaay.

My gosh

Det är endast tolv dagar kvar till julafton.

My gosh

Det är endast tolv dagar kvar till julafton.

December

Det är december! Halleluja! Det betyder att våren snart är här! Hehe... fast det är ju lite mysigt så här i juletider, måste jag hålla med om... 22 dagar kvar till julafton! Inga julklappar inhandlade än, väntar mig extrem panikhandling sisådär kring 22-23:e. Imorn ska jag försöka upp och se julkalendern kvart över 7, och sen somna om för att lämna huset vid 10, har sovmorgon imorn, wii! Men har spanskaprov imorn, har inte läst något... mihihi. Ska bli intressant att se hur det går.

Spelade match hemma idag mot Ljusdal. Vi vann med 7-6! Fin laginsats ^^ Jag tog en straff t.o.m.! Spännande match, lite tråkigt att domarna jämt och ständigt dömde frislag för Ljusdal dock. Men vi vann iaf! Whey!

I'm off ter sleep. Toodles.


Marrrrtöja

Martin vill att jag ska ägna ett blogginlägg åt honom, och vem är jag att säga nej till det? Det kan jag såklart inte göra så här är ett blogginlägg till dig, Martin. Var glad =)

Målvakt
Artig
Rolig
Tokig
Intelligent
Nyckfull

Vacker
Inte dålig
Koko
Blå och vit - Timrå IK-spelare
Elskar haen
Riktigt bra
Gullig

(gjord med mycket hjälp av Martin själv)

-Martin- säger:
eller så kan du skriva typ, "första gången jag såg martin visste jag att de var en man som jag skulle vilja spendera resten av mitt liv med,,.,,,,,,
-Martin- säger:
,,,,,,NOT!!!

RSS 2.0