Madonna - Masterpiece

Tänk, för en gångs skull har Madonna släppt en låt jag faktiskt velat leta upp och lyssna på igen! Senast det hände var när jag som 6-åring hittade ett band med låten "Pray for Spanish Eyes". Nu har hon släppt "Masterpiece".


Mot domedagen

Rullar ner till Märsta i afton. Pappa har blivit utkallad på extrajobb i morgon så jag följer med honom i bilen söderut och fortsätter sedan mot Peking efter lite sömn.

Och tydligen har jag nu gått och blivit huvudklassfadder! (:

Gjort i dag

  • Fått 100 % på både afrikanska länder och huvudstäder på Seterra
  • Spelat piano och fiol
  • Ätit lunch med mammas flygledar- och -assistentväninnor
  • Klappat katten
  • Sett klart en spellista på 8 videoklipp om sannolikhet på ExamSolutions YouTube-kanal. Älskar't!

Mamma håller flygledarträff

(F.d.) Flygledare och assistenter kring bordet, de övar sång inför en (f.d.) kollegas födelsedag. Mamma plinkar på ukulelen och alla stämmer upp i sång.

Om ni tvivlade på förra inlägget

Jag lämnade Arvidsjaur nu i söndags, 6 maj. Innan jag lämnade helt så tog jag mig en rundtur och knäppte lite kort, bland annat på golfbanan. Så här såg det ut då. Sedan dess har det snöat 2 dagar, men det töar visst väldigt fort ändå så de kan nog börja tänka på golf igen snart de också!

Rangen
Rangen, man slår nedförs åt höger.

Hål1/10
Utslag och fairway hål 1/10.

Övningsputtgreen
Övningsputtgreen närmast bild, och typ hål 6 i spelriktning mot kameran borta vid andra trädkanten. Larstjärn ligger där också inunder snön.

Hål 9/18
Hål 9/18, spelriktning mot kameran.

Hej

"Hoppas du har kommit igång med golfen för säsongen. Mars såg ju riktigt lovande ut, men april blev kyligare än vi hoppats. Låt oss tro på en riktigt fin sommar med mycket golfspel!"


Hej, Svenska Golfförbundet!

Mars såg visserligen lovande ut med temperaturer över nollstrecket, och april var som sagt kyligare än man hoppats. I går snöade det här i Arvidsjaur, så att banan skulle vara öppen kan man ju drömma om. Ranschen densamma. Nästa månad kanske. Sedan är väl banan som bäst månaden efter, och sedan kommer hösten. Det blir nog bra det här.


Nej, jag är inte alls avundsjuk för att Skåne spelade golf typ i mars när jag gick i täckbyxor.

Fika för mig

Chefen Elin ringde i dag och frågade om jag hade några planer för tvåtiden i morgon. "Nej" sa jag, "vad tänkte du då?". Jo, hon ringde för att kolla om det var en bra tid då jag kunde komma till receptionen och fika med alla som ett avsked. Snyft :')

RSS 2.0