Release me

Jag skrev precis av mig en hel del uppstoppade känslor. Åh, så skönt! Jag började skriva här, men det fick hamna i det jag skriver för mig. Det var på tok för djupt för att våga spridas än.

För att trösta med någon läsning kan jag ju säga att jag far hem i morgon. Bara för några dagar, men det ska bli underbart härligt att ta mig härifrån, faktiskt. Sedan ska jag ta med cykeln upp och dra ut på äventyr - om jag tar mig ut. Nåja, det är lättare att cykla än att springa.

14 juli 2011

Det har varit en lång kväll kväll. Till att börja med:

Tack, Joanne-Kathleen Rowling, för att du berikade världen med berättelsen om Harry Potter! I kväll har jag sett Harry Potter and the Deathly Hallows, del 2. Epic. Den avslutade serien mycket väl. Fy skäms på Arvidsjaursborna dock - jag satt själv kvar i salongen under eftertexterna.

They went out with a bang.

Sedan gick jag ut på promenad. Jag var ute till typ halv 2 i natt, det var så underbart skönt att vara ute och gå i den tysta natten och tänka på allt mellan himmel och gjord. Men, ayer fue uno de esos dias.. dejé la (buena) cámara en la habitación y que encontré si no la luna llena a un lado y la puesta del sol más fantastica al otro. Estaba pensando en ti, pensé en los buenos ratos, el primer dia, y nuestra excursion. Después encontré nuestra luna llena. Me rompió la corazón. No sabía que había una luna llena, pensé en ti igualmente. Me dijiste que siempre tendremos la luna llena. Esta noche era la nuestra.


La luna llena a un lado / Fullmåne på ena sidan





La puesta del sol al otro / Solnedgång på den andra

RSS 2.0