Ettan!

Nolletiden är förbi, den kom som en vind och drog snabbt förbi. Två veckor som varit helt fantastiskt roliga och underbara. Aldrig mer kommer orden "kanske", "så fördelaktigt", "ananas" och "banananananas" betyda detsamma för oss som haft den helt awesomma Familjen Gangstars som phadderi. Tack :)

I dag är Ettans dag. Det blir pizzaätning i Folkparken. Mums!


Btw. Jag är Årets Nolla i FTL!!


Det drar ihop sig

Det är nu natt mot torsdag den femte augusti, i morgon åker mamma och jag ner till Märsta och sen på fredag far vi till Frankrike! Måste säga att jag faktiskt inte känner mig så pepp, jag har varit sjuk nu ända sedan jag kom hem, med feber som kommer och går och allt som hör förkylning till, men det kommer nog med största sannolikhet kännas roligare när vi väl är på väg. Men sen då?! Jo, sedan drar jag söderut till Norrköping och börjar plugga! Jag fick Nolleboken på posten idag och det var ju en riktigt rolig bok det, haha, så det ska bli kul att komma ner dit och komma in i allt.

Jag tror jag gör så att jag åker upp till farmor direkt på fredagen när vi kommer hem vid tolvtiden, tar en liten vända Östersund-Bräcke och kommer hem på lördagen, om det passar damerna, förstås. Packar över natten till söndag och åker sedan ner till Norrköping. Studentbo ska visst ha öppet över helgen så då kommer jag åt lägenheten och hinner fixa. Förhoppningsvis låter Per mig plocka upp honom i Märsta så kan han hjälpa mig lite och sedan ta bilen upp till Märsta och ha den parkerad där, där vi har parkeringsplats. Det vore så mycket bättre än att jag ska ha den. Jag lyckas nog övertala honom ;)

Och så var det ju så att jag fick träningsvärk av att klippa gräset igår.

RSS 2.0