I'm amazing

I dag vaknade jag halv elva utan väckarklocka, och än har jag inte somnat om! Ny taktik för att ta mig upp alltså: lägga mig sent utan alarm igång..

Hoppas ingen hade förhoppning om ett läsvärt inlägg, det fallerade.


Snooze

Jag har nu efter dryga två timmars aktivt snoozande äntligen lyckats plocka upp telefonen och öppna ögonen till ett något mer medvetet stadium. Det är så svårt att gå upp när jag egentligen inte behöver gå upp... Men tvättdags strax då


Hittat på clientsfromhell.net

In the midst of building a high def video website for a client:

Client: So, I’m starting to this this video site idea is a bad thing. I just don’t think that broadband penetration in the US is there yet. It’s only 26% in US households.

Me: [Dumbfounded] The US numbers are way higher than that - we presented the data a few months ago.

Client: Well, I found some new numbers that conflict with that data.

Me: What’s your source?

Client: Wikipedia.com

Me: [Mute phone to laugh out loud] Well, I like Wikipedia as much as the next guy, but anyone can just edit the page to -

Client: Look, it’s internet numbers are on the internet. If you can find a more reliable source than that…

I quickly pull up the wikipedia page and -

Me: Hey, quickly refresh the page, the numbers are over 90% now.

Easy fix

Me: Jag har problem med internet på telefonen.

Telia: Okej, på vilket sätt yttrar sig problemet?

Me: Internet fungerar överhuvudtaget inte alls.

Telia: Okej, det verkar inte vara någon störning där du är. Har du testat att starta om telefonen?

Me: ... Nej ...

FTL'10

I morgon börjar mina kära vänner sin utbildning på Entry Point North i Malmö. Äntligen har jag några klassåterträffar som jag verkligen ser fram emot, för vilket gäng vi är, FTL'10! Tänket, mentaliteten, intresset, mycket delar vi, men vilken härlig skara av originella personer vi är! Peking kommer inte att vara detsamma utan er flygledare, men vi får göra vårt bästa!

Ett och ett halvt år har gått ruskigt fort, men tänk så mycket som har hänt! Nolle-p, plugg, fester, pyssel, Trappan, Vattentornet, konstiga lärare, "intressanta" kurser, med mera, med mera. Och då har jag ändå bara delat en bråkdel av den sista terminen med er.

Vi ses! Lycka till och ha så kul!

Det fina med lägenhet

Jag tänkte laga mig middag i afton. Jag har samtliga ingredienser, och ambitionen att få till en smarrig middag. Men det här med att bo tillfälligt i en lägenhet och att inte ha roddat köket själv ... Det kan bli jobbigt ibland. Som i dag. I kväll. Jag har ingen ugnsform.
Ostgratinerad kyckling i tomat - bild från kycklingrecept.nu

RSS 2.0