Typiskt


Recuerdos

När man trodde det gått tillräckligt lång tid ... Snart ännu ett år passerat men minnena finns ännu kvar. Försvinner de, försvinner vi.

Låt dem för alltid finnas kvar.

Oñas

För att undvika allt annat tänker jag nu prata om mina naglar. Jag gillar snygga naglar, men det är inte alltid jag har det. En av mina alternativhandlingar* är att jag biter på naglarna. Tror det har med perfektionism att göra, åtminstone för mig. Andledningen till att jag biter är för att "snygga till något", för att det finns en skarv som inte är jämn och som ska BORT. Dock blir ju inte resultatet så där överväldigande snyggt heller för bitandet blir inte särskilt jämnt och därför finns fler skarvar att fixa - a never ending story.

Nu har jag tillräckligt långa, lackade (om än aningen flagnade) naglar, och de har en form jag är nöjd med. We'll leave it at that.



*Vad jag tog till mig av biologi A; djur och deras beteenden. En alternativ handling utförs i en situation där djuret inte vet vad det ska göra, och tar då till denna handling för att göra något.

Is it just me or ...

ENGSVE
FounderGrundläggare (s)
Kollapsa (v)

Far och flyg(led) 2011

Jag är fotograf, tyvärr! :)

Scheisse-design

Det kommer vara fult här ett tag framöver, fyi. Orkar inte ta tag i det nu!

Nu ligger den!

Nu vågar jag mig nog på att säga att snön är här för att stanna! ÄNTLIGEN! :D Så nu ska vi hålla koll på skidspåren, därav spårstatusen från skidspår.se i headern! Jag la till Västernorrland också så kan vi (läs: jag) hålla koll på hemmatrakterna också, som tyvärr verkar ha det på tok för varmt för december.

Bilder kommer!

RSS 2.0