Martin knäcker mig

Martin säger:

vad är klockan där nu då? :9

Jag säger:

kvart över 8

Martin säger:

omg

Martin säger:

vi är före

Martin säger:

knäckt!! ;9

Martin säger:


Livet i Märsta

Här sitter jag i lägenheten i Märsta och magen kurrar gott. Ska till att fixa makaroner och fiskpinnar åt mig strax, men först måste jag ju se vem som vinner Singing Bee Celeb för det är ju så spännande. Sen ska jag titta på GLEE och sen gå och lägga mig för jag ska åka buss halv sex imorn dårå...

 

Glad nyhet 1: Sunprime fixar boende åt mig därnere.

Krux: Är det för EN eller FLERA nätter?

 

Glad (gammal) nyhet 2: Per ska gå på Nobelfesten!

Krux: Inte jag...

 

Glad nyhet 3: Jag har kommit på att jag ska satsa igen på skidorna.

Krux: Det finns ingen snö på Gran Canaria...


På återseende, Sverige

Vill inte gå och lägga mig, vill inte gå och lägga mig, vill inte gå och lägga mig, vill inte gå och lägga mig...................





I morgon ska jag åka. Klockan 14, tror jag. Scheisse liksom. Jag ska ha en ryggsäck med mig med kläder och grejs så jag kan klara mig TVÅ eller ELVA nätter! Blir det elva nätter så betyder det att jag får jobbet och får börja på en gång och att pappa kommer och fyller på min packning den 30:e. MEN VAR TUSAN SKA JAG SOVA EGENTLIGEN!?!?!?!?!?! Ja, herregud... i värsta fall blir det väl Ljubljana om igen fast i Spanien -> sova i lekpark. Hoppas inte på det den här gången, har inga karlar som kan skydda mig nu. Men får jag jobb så får jag nog någonstans att bo i och med det, men får jag inte det ska jag hitta ett ställe på några timmar varifrån det också går en buss på lördag förmiddag så jag kommer till flyget som ska ta mig hem! Och det kanske inte är överallt ifrån som dom går!! Kanske är ett onödigt ord i den meningen, bussarna går ju liksom inte överallt ifrån..... det vet ju alla. Men har kollat på hotellet nu i alla fall, det ser hyfsat fancy ut. Sunprime Riviera Beach & Spa, kolla in det vetja! JUST DET JA! Resan från flygplatsen till hotellet kan ju också bli lite spännande, från det att jag klivit ur planet ska jag leta reda på nån reseledare som kan guida mig till rätt buss så jag kommer till rätt ställe så jag slipper betala för taxi för att ta mig dig och det kan ju bli spännande! Jisses. Och IMORN DÅ, jo då ska jag upp vid åtta, vinna en tradera-auktion så jag faktiskt tar mig ner till Märsta (kan ju vara en bra grej att vara i närheten av Arlanda imorn då jag ska flyga...), kanske tvätta (? I don't know), duscha och tvätta håret, föna håret, äta, se till så jag har med mig allt smart och sen lär väl klockan vara äckligt nära halv två och det är dags att åka till tåget. Sen blir det till att åka tåg, åka tåg, åka tåg, kliva av på Arlanda och hämta ut min biljett, åka buss till Märsta, äta igen med bror kanske, se på lite tv, nörda lite vid internet om jag får låna hans dator och sen soooova för att orka upp för att ÅKA BUSS HALV 6 PÅ MORGONEN SÅ JAG HINNER MED PLAN NUMMER ETT IFALL ATT DET BLÅSER FÖR MYCKET FÖR ATT JAG SKA FÅ ÅKA MED PLAN NUMMER TVÅ. Jodå, jag kan bli (bildligt) avkastad från det planet på grund av vinden. MUMS LIKSOM.

Jag älskar att ordbajsa när jag egentligen borde gå iväg och packa (vilket är spännande när man bara ska ha med en ryggsäck och ta den som handbagage vilket då betyder att jag måste ha lagom mycket vätska i små förpackningar med mig - jippiiiii) och sen gå och sova för det kommer bli en bristvara de närmaste dagarna.

Och det finaste är ju att jag måste övertala Manolo att jag faktiskt kan spanska och att jag nog skulle tala det väldigt mycket bättre om bara någon vecka om jag får chansen till att vara i Spanien och tvingas prata spanska och därmed få ur mig några ord. Det känns som att det är det allt hänger på.




Förresten så ser min blogg helt kaiko ut i Firefox. ... Okej, inte helt kaiko, men den ser inte ut som den ska.

Simple Swedish och hala backar

Igår var vi upp till mormor över dagen och träffade henne och min kusin Helena som är där på besök från London. Vädret igår regnade bort den lilla mängd snö som faktiskt stannat kvar på marken, och väglaget var HALT på vägen mellan E14 och Gråssjön. Eftersom vi hämtade Per i stan på vägen så blev det E14, annars hade nog 86:an varit ett bra val för det finns inte lika långa, branta backar där!


Vi var alltså på väg uppför en väldigt lång, brant backe
då fästet inte riktigt var på topp längre. När bilen spinner loss även på högsta växeln är det tungt.. Pappa växlade ner och sen var det nog bara 500 meter kvar när han började köra sick-sack över vägen för att plana ut det lite, men det var för halt! Så då skickade han ut oss för att sätta oss på varsitt framhjul, och eftersom vi var tre så gick jag längs vägen istället och tittade på denna väldigt roliga syn: mamma och Per sitter på motorhuven på varsin sida och pappa kör! Typiskt nog lämnade jag både kamera och mobil kvar i bilen när jag klev ut, det hade blivit en fin bild. Men bilden gick framåt i alla fall! Ironiskt nog när vi hade minskat ner avståndet till krönet med lite över hundra meter så kom sandbilen.


Så till klippet då! Min avlägsne släkting Warren med fru Dorothy, bosatta i Sacramento, California, skickade mig en länk till det här klippet. Det är så snyggt gjort och det får säkert svenskan att verka väldigt enkel.. Not! ;)





"We say choice a lot more often than we say whale in Sweden"

Sexiga män i röda trikåer




Ja, det är norske sprintguttas!


Men för att ge det hela även lite svensk stjärnglans kan vi nämna att Emil Jönsson vann dagens klassiska sprint i premiären i Bruksvallarna som är nu i helgen! I morgon bitti sitter jag bänkad vid utsändningen redan från 9! Passar sig bra att vi ska fara upp till mormor och snön imorn så sen kommer det vara skidstämning hela vintern!

Skjuta fikarummet?


Polis i oväder..
Idag vid lunchtid hörde jag att en polis här i Timrå poliskår ansett att Nämen, fikarummet är en bra plats att träna snabbskjutning på! och dragit sitt tjänstevapen inne på polisstationen. Han blev anmäld till nån disciplinnämnd (I think? Nåt sånt iaf) och som straff för det han gjort blir han utan lön i fem dagar. Bra eller dåligt? I don't know. Polisen i fråga kanske hade för lite att göra och därför kände för att träna reflexerna... Så går det när man har för långa fikaraster!



Polis polis potatismos ?



 

Hört på ett hotellrum i Göteborg..

Vet du hur man blir av med svininfluensan?


Man slänger ut suggan hemma och tar lammköttet istället!

Dagens stavning..


KAUTSCHUK


 


Rolighetsteorin!

Här är en fantastisk idé! Genom att göra vardagliga saker roligare vill man påverka och förändra. Det finns fler liknande videor men den här tycker jag är härligast. Klart man skulle välja trappan före rulltrappan om det vore så här! :D





SNÖÖ!

Det bara snöar och snöar och snöar här i Märsta, men marken är fortfarande grön! Det ligger visst snö hemma men jag har inte sett det än :/ Tänk att få åka skidor! :D


Den dåliga uppdateringen beror på att jag varit ute och rest och haft annat som tagit min tid. Planen för imorgon är att åka hem, och det tidigt dessutom: redan vid 7! Men blir det till att jag "måste" göra en till tripp söderut på lördag så låter det ju inte som en så smart idé att åka hem bara för att åka ner igen.. Hmm... huvudbry.


Ciao..

RSS 2.0