LHC-TIK 1-2

Igår firades alla hjärtans dag på ett alldeles förträffligt sätt! Jag, Sanna och André begav oss till Linköping för att möte upp med vår vän Thorsén. Det var en fruktansvärt kylig måndag - eftersom det är så mycket fuktigare här på dessa sydligare breddgrader så biter kylan in i märgen på en, det går knappt att skydda sig med kläder!

I alla fall. Vi tog oss in till stan och mumsade i oss Subway-mackor! Sedan hade vi en sån otrolig tajming att precis när vi gick ut därifrån för att börja gå till Cloetta Center så såg vi Hockeybussen närma sig, vilken vi självklart hoppade på och beblandade oss med LHC-fans. Väl i centret kunde vi räkna antalet Timråiter på fingrarna, men nog märktes vi ändå!

Matchen vann Timrå med 2-1. Lander gjorde första målet, och sedan hann vi trycka dit ett till innan Linköping tyvärr reducerade. På bussen på väg tillbaka var det tyvärr ganska få personer som gladde sig med oss ... Men kul kväll!


Snön faller. Här är vi på väg tillbaka. Eller ja, det var innan vi såg att pendeln var inställd och att det skulle gå en ersättningsbuss från andra sidan hela busstationsområdet. Awesome. Det blev nästa timmes pendel hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0