Förbaskat, Furyk!

Simpson hade gått in på +1. Furyk och McDowell låg båda på +2 inför 18:e hålet. De båda slog helt okej utslag som just gick ut i semiruffen, Furyks boll ungefär en meter framför McDowells. McDowell lyfte upp sin på green för en helt rimlig birdieputt på ca 8 meter. Furyk slog ner sin boll till ett lätt pluggat läge i bunkern. Han föll för pressen. Furyk satsade fullt för att träffa flagg och slå i från bunkern men gick ner i nästa i stället. Därifrån gick det bättre, och han lade upp sig ungefär en meter från flagg för bogeyputt. McDowell tog tid på sig för att läsa birdieputten - det sista slaget som stod mellan Simpson och vinsten, ett sista försök att fördröja avgörandet. McDowell såg bestämd ut över vad han skulle göra. Han slog till bollen och - han hade läst linjen fel. Simpson vann. McDowell slog i bollen för par och för totalt +2. Furyk ställde upp sig för att slå i för bogey och totalt +3. Han tog om en gång. Sedan slog han i sin sista boll för tävlingen och slutade därmed på +3. Han som haft ledningen så länge.

Meanwhile, "the Simpsons" were inside the club house watching the broadcast on TV.

Kommentarer

Postat av: Jonas

Orkade du sitta uppe hela natten och kolla? Jag somnade ett par gånger om, men vaknade lagom till avgörandet som du beskriver :P

2012-06-18 @ 16:44:43
Postat av: Maria

Jag nickade till lite när Furyk och McDowell var på 16-17, men i övrigt var vi vakna här hemma, jag och föräldrarna. Nattugglor vi Modinare :-)


Url: http://bouya.blogg.se/

2012-06-18 @ 16:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0